Clicky

Consultant Dedicat
Web Deign2021-09-03T03:08:29+00:00

Servicii Web Design

Obțineți un site web personalizat, adaptat perfect nevoilor tale.

Contați pe cei peste 3 de ani de experiență pentru a construi un site care se găsește pe Google și bifează fiecare casetă de pe lista de dorințe.

Vreau să văd Demo

Veniturile tale online vor creste cu peste 160% în prmiele 6 luni

Cu Drag,
DigitalVreauHost

Partenerii

“Serverele noastre sunt de la Telekom Romania”

“Insigna  este acordată companiilor specializate în produsele Google Ads”

“Web Hosting, Domenii, Email Rapid, sigur și mereu online..

.”

“Ne bucurăm sa spunem ca de curând am devenit parteneri Facebook” 🙂

“Am incheiat din 2018 cel mai frumos parteneriat cu Godaddy! yee”

Lasă-ne să fim echipa ta de vis.

Știm că timpul tău e valoros.

Sarcina noastră este site-ul dumneavoastră. Echipa noastră de creație va lucra rapid în spatele scenei, astfel încât să vă puteți concentra pe funcționarea afacerii dvs.

Suntem alături de tine la fiecare pas.

Specialistul tău web te va ghida prin tot procesul de creare până la final, pas cu pas timp de 24 / 7 Îți oferim sprijin pentru a vă asigură că niciodată nu te vei simții blocat.

Afacerea ta este unică cu site-ul pe masură

Orice afacere de succes are nevoie de un website pe măsură, inclusiv afacerea ta. Și cum să o promovezi cel mai rapid, dacă nu prin campanii pe cel mai mare portal de căutare?

Mary B.

Consultant Marketing

Grow and be online DigitalVreauHost

Păstrarea clienților este importantă

+40758 528 534

Afacerea ta n-a arătat niciodată atât de bine.

Transformăm ideile geniale ale clienților noștri în site-uri superbe pe care vizitatorii nu le pot iubi

Petrece-ți timpul cu clienții, nu cu site-ul tău web.

Serviciul nostru de creare și întreținere a site-urilor web vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru dvs.

“Lansarea site-ul propriu este o realizare uriașă, dar este doar începutul. Clienții se așteaptă ca site-ul dvs. Chiar și Google se așteaptă ca site-urile să se schimbe, oferind rezultate de căutare mai mari site-urilor care se schimbă frecvent.”

Noi nu facem doar site-ul să arate frumos, vom adera, mai mult, la principiile de experiență de utilizator, astfel încât site-ul dumneavoastră este la fel de ușor de utilizat, cat este de frumos.

“Economisiți timp lăsând experții noștri să actualizeze sau să adauge pe site-ul dvs.
Apel pentru o consultare gratuită: +40758 528 534.”

“Bazați-vă pe DigitalVreauHost, un grup de oameni talentați si dedicați pentru a vă construi un site care stimulează afacerea, arata fantastic și se găsește pe Google ușor.”

Păstrarea clienților și îmbunătățirea vânzărilor.

 

Fie că sunteți doar la început cu o idee sau au deja o afacere stabilită, avem cele mai bune planuri pentru tine.

Strategic Website Workshop & Plan

încep de la

$50

  • Câștigă rapid pentru a crește achiziția, conducerea sau vânzările clienților

  • Nu vă vom cere să cheltuiți mai mult decât e nevoie

  • Îți aducem mai mult trafic, clienți și vânzări către afacerea dvs.

  • Oferim sfaturi reale  de marketing și  bune practici

  • Vă raportăm lunar tot ce am făcut

  • Urmăriți cum afacerea dvs. crește și se extinde de la zero to hero

  • Procesele sunt testate în timp și dovedite pe teren

Da, vreau o ofertă DEMO

Încă nu m-ați convins.. 🙂

Întrebări frecvente

Ce este Google Ads? Ce presupune marketingul PPC?2021-03-18T20:44:37+00:00

Google Ads este programul de publicitate online oferit de motorul de căutare Google, prin care ai posibilitatea de a atrage clienți noi și de a-ți dezvolta afacerea.

Campaniile Ads reprezintă o modalitate eficientă pentru creșterea vizibilității pe Internet și pentru stabilirea prezentei constante în domeniul online. Astfel, îți poți promova ofertele, produsele sau serviciile și atrage vizitatori pe site, iar afacerea ta va deveni cunoscută în mediul online.

Google Ads este o publicitate de tip PPC (plata per click) prin care taxarea se face doar în momentul în care clientul interesat face click pe anunțul tău.

Care este diferența dintre SEM și SEO?2021-03-18T20:47:26+00:00

SEM este un acronim pentru Search Engine Marketing (marketing prin intermediul motoarelor de căutare) și reprezintă metoda de promovare a site-urilor pe motoarele de căutare; aceasta cuprinde publicitatea de tip Pay-Per-Click, linkuri (legături) plătite, publicitate clasică (prin bannere, imagini de tip GIF etc).

SEO sau Search Engine Optimization (Optimizarea pentru Motoarele de Căutare) presupune optimizarea conținutului de pe paginile site-ului cu cuvinte cheie, care însumează ceea ce vizitatorii pot găsi pe site-ul tău.

Ce tipuri de campanii pot face prin Google Ads?2021-03-18T20:51:35+00:00

În funcție de specificul afacerii tale și de metoda de promovare dorită, poți alege mai multe tipuri de campanie:

– Campanii pe rețeaua de căutare Google (Search) în care anunțurile sunt asociate paginilor cu rezultate ale căutarii, în funcție de termenii sau expresiile utilizate în căutare;

– Campanii pe rețeaua de display (Display) Google, rețeaua publicitară cu cea mai mare acoperire, prin care poți afisa anunțul tău sub forma de banner în ziare online, pe bloguri și pe site-uri de nisă relevante pentru ceea ce vinzi și pentru persoanele interesate;

– Campanii de remarketing: tipul de campanii care îți permite să atragi persoane care au accesat în trecut site-ul tău și să le afișezi anunțuri relevante pe web sau când efectuează o cautare pe Google. Întrucât ajunge la utilizatorii care și-au manifestat deja interesul față de site-ul tău, remarketingul îi aduce înapoi pe site sau îi fidelizează cu noi oferte. Vei beneficia de o rentabilitate optimă a investiției;

– Campanii video: cu ajutorul acestui tip de campanie, puteți afișa anunțuri video individuale sau încorporate în alte materiale video în flux, pe YouTube și în Rețeaua de display Google.

– Campaniile pentru Cumparături Online: anunțuri afișate atât în rețeaua Search cât și Display care vă ajută să vă promovați produsele, oferind utilizatorilor informații detaliate despre ceea ce vindeți înainte ca aceștia să dea clic pe anunț. Cu ajutorul instrumentelor de raportare axate pe comerțul cu amănuntul, veți putea urmări performanța produselor de-a lungul timpului.

Care sunt avantajele oferite de colaborarea cu un Partener Google? De ce VreauHost?2021-03-18T20:53:16+00:00

Partenerii Google au cel mai înalt nivel de experiență și cunoștințe în ceea ce privește dezvoltarea, lansarea și gestionarea campaniilor Ads pentru comercianții și firmele mici locale. Partenerii au, de asemenea, o pregătire temeinică privind produsele, instrumente și asistență Ads, astfel încât să fie la curent cu cele mai recente tehnologii Google, ajutându-te să economisești timp și resurse.

Partenerii Google știu să utilizeze eficient marketingul online. Aceștia îți oferă cunoștințe locale, cunoștinte temeinice privind produsul și acces la tehnologia Google pentru a crea anunțuri cu performanțe ridicate.

În calitate de Partner Google, Telekom deține un înalt nivel de experiență și cunoștințe în ceea ce privește dezvoltarea, lansarea și gestionarea campaniilor Ads, fiind un partener de încredere pentru firme mici și mijlocii.

De asemenea, cu Telekom beneficiezi de cunostințele și experiența în crearea de campanii locale cu performanțe ridicate, fie că acest lucru se referă la vizite în magazin sau pe site, apeluri telefonice sau vânzări online.

Avantaje concrete:

– maximizezi rentabilitatea investiției în campanie;
– beneficiezi de transparență prin raportare regulată și asistență cu privire la performanța campaniilor Ads;
– ai control asupra bugetului investit și măsori permanent rezultatele;
– primești îndrumări și asistență pentru marketing (partenerul tău poate gestiona în mod activ programele de marketing, permițându-ți să te axezi pe conducerea afacerii).

Ce trebuie să fac pentru a începe colaborarea?2021-03-18T20:54:18+00:00

Pentru a colabora, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Te vom ghida în vederea alegerii bugetului de campanie potrivit și a strategiei de promovare, iar colaborarea se va face în baza unui contract cadru cu valabilitate de la 1 până la 12 luni.

Sună-ne: +40.758 528 534

Go to Top