Partenerii Google au cel mai înalt nivel de experiență și cunoștințe în ceea ce privește dezvoltarea, lansarea și gestionarea campaniilor Ads pentru comercianții și firmele mici locale. Partenerii au, de asemenea, o pregătire temeinică privind produsele, instrumente și asistență Ads, astfel încât să fie la curent cu cele mai recente tehnologii Google, ajutându-te să economisești timp și resurse.

Partenerii Google știu să utilizeze eficient marketingul online. Aceștia îți oferă cunoștințe locale, cunoștinte temeinice privind produsul și acces la tehnologia Google pentru a crea anunțuri cu performanțe ridicate.

În calitate de Partner Google, Telekom deține un înalt nivel de experiență și cunoștințe în ceea ce privește dezvoltarea, lansarea și gestionarea campaniilor Ads, fiind un partener de încredere pentru firme mici și mijlocii.

De asemenea, cu Telekom beneficiezi de cunostințele și experiența în crearea de campanii locale cu performanțe ridicate, fie că acest lucru se referă la vizite în magazin sau pe site, apeluri telefonice sau vânzări online.

Avantaje concrete:

– maximizezi rentabilitatea investiției în campanie;
– beneficiezi de transparență prin raportare regulată și asistență cu privire la performanța campaniilor Ads;
– ai control asupra bugetului investit și măsori permanent rezultatele;
– primești îndrumări și asistență pentru marketing (partenerul tău poate gestiona în mod activ programele de marketing, permițându-ți să te axezi pe conducerea afacerii).